Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Keramische buitegeles leggen

Keramische buitentegels leggen

Leggen van gebakken tegels op een gedraineerde ondergrond

 

Keramische buitentegels 60x60x2 leggen in Vught <Den Bosch>

Het leggen van keramische buitentegels.

Deze methode kan alleen plaatsvinden bij een draagkrachtige ondergrond zoals klei en zand. 

Wilt u ook genieten van een mooi terras

zorg dan voor een goede ondervloer, zodat door weersomstandigheden de minste kans bestaat om het terras te beschadigen.

Wij leggen gebakken tegels op een  fundatie van 15 cm gebroken puin zonder nul fractie, dit wordt goed aangetrild.

Over de gebroken puin verwerken wij een betonnetje om het scheuren tegen te gaan.

Over het gebroken puin storten wij een cementdekvloer van split 2/6 mm van circa 5/7 cm dik, nu de netten en de cementdekvloer klaar zijn, de tegels er in kloppen

 

 

Het leggen van de tegels gebeurt met een rubberen hamer en draad.

Als de tegels vastliggen en de lijm is opgedroogd kunnen de terrastegels afgevoegd worden met een cementvoeg, zodat er geen vocht onder de tegels kan komen, hier door vriezen de tegels minder snel los.

Bij veel steenhandelaren wordt niet het juiste legadvies gegeven. Zij geven het legadvies ondergrond van zand met daarop metselzand. Hierdoor kan de vloer onvoldoende draineren en is de kans op vorstschade groot. Want water/vocht bevriest en zet uit. Daardoor komt de grond wat omhoog en krijg je schade aan het terras. Omdat wij werken met een mengsel zonder nulfractie kan het water niet blijven hangen. en eventueel het water wat er nog in zit kan uitzetten in de holle ruimtes, zodat het uit kan zetten  zonder schade aan te richten.

U legt toch ook uw tegels in de woonkamer niet op zand? waarom dit wel in de tuin doen. 

            

 

Ook benieuwd wat het aanleggen van keramische buitentegels kost.

dan kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvraag indienen.

 wij zijn de specialist in keramische tegels leggen

of bel direct met 0650483765 of 0135113782

Foto's

HetlLeggen van keramische buitentegels in Vught op een  cementdekvloer Leeg ruimen tuin in Vught , aantrillen puinfundatie voor een stabiele ondergrond, zorg ervoor dat in het gebroken puin geen nulfractie zit Leggen van betonnetjes op een gestorte ondervloer van gebroken puin Vlak maken cement dekvloer en juiste afschot bepalen in overleg met de klant Vast lijmen keramische buitentegels op een cementdekvloer in Vught oog voor detail, de tegels binnen lopen in de zelfde lijn door als buiten invoegen keramische tegels voor buiten. leggen van keramische tegels voor buiten plaatsen van keramische buitentegels, hoe doe ik dat keramsche tegels voor binnen en buiten keramischte tegels vakkundig leggen. leggen van buitentegels ,keramisch, welke voordelen hebben gebakken tegels?
Project
Fam Geene Vught
Werkzaamheden:
Tuin BestratingTegels
Recensie:
“Antoon kwam direct na de offerteaanvraag even opname doen en zich voorstellen, zijn offerteprijzen zijn markconform en het traject is hierna ook erg soepel verlopen. Tuin ligt er strak en netjes bij en zijn personeel is netjes en behulpzaam. Zeker een aanrader!”
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

Hoi Anton, Wij zijn erg tevreden over de hele operatie! Het was indrukwekkend en hierbij sturen we je de foto's. We zullen je aanbevelen bij bekenden! Nogmaals dank voor alles! Groetjes Ineke en Jan

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: