Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Strakke groene tuin bij een villa in Goirle

Moderne strakke design tuin bij villa in Goirle

Moderne stoere tuinelementen, rust en weinig onderhoud

 

 

 

Moderne design tuin aanleggen in Goirle

 

Het aanleggen van een moderne design tuin aanleggen bij de Fam. Corstiaans.

De wens van de bewoners was een strakke, onderhoudsvriendelijke tuin.

 

Wij hebben in samenspraak een passend tuinontwerp gemaakt.

 

Volgens dit tuinontwerp hebben wij de tuin aangelegd.

In de tuin zijn duurzame materialen gebruikt, zoals

betonplaten 200x100x14 grijs van kleur;

Canadees slate van 3 tot 5 cm;

groen blijvende bamboes tegen inkijk

en diverse waterpartijen.

Wilt u ook een moderne design tuin laten aanleggen? Vraag hier om een vrijblijvend gesprek. U kunt ook uw eigen telefoonnummer invullen aan de rechterzijde van deze pagina en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Bellen 0650483765 0135113782   info@avanspeldehoveniers.nl

Foto's

Aanleggen van een moderne tuin in Goirle. wilt u ook niet dit uitzicht van uit de woonkamer hebben ? Moderne tuinontwerpen in Goirle Guido Gezellelaan 200. tuinrenovatie van een voor en achtertuin Tuin leegruimen in Goirle, verwijderen van de oude vijver, straatwerk en beplanting. op hoogte brengen van het grondwerk en uitzetten van de tuin, zoals vijvers split paden, op hoogte zetten van de oprit in Goirle leeg ruimen achtertuin voor renovatie van de achtertuin en voortuin, in Goirle. Wij leggen de tuin aan volgens een tuinontwerp. tuin aanleggen in Goirle door A van Spelde hoveniers Metselen van een tuinmuur in het water in een achtertuin in Goirle. Deze tuin is ontworpen door Antoon van Spelde Plaatsen van een hardhouten pen-gat-poort in Goirle, de poort staat tussen twee tuinmuren Lelijke tuinmuur weg werken. Wij hebben de oplossing. het cementeren van een tuinmuur voor een strakke uitstraling Moderne voortuin aanleggen in Goirle, met een zwarte tuinmuur en moderne oprit betonplaten Moderne design tuin aanleggen in Goirle door A van spelde Hoveniers Moderne desing tuin aanleggen in Goirle regio Brabant Foto van moderne tuinen u ziet een moderne vijver gebakken klinkers Strakke tuinvoorbeelden rode esdoorn in een gemetselde plantenbak voorbeeld foto van moderne achtertuinen foto voorbeelden van split gecombineerd met een strakke tuinbelijning uitzicht van binnen uit op de tuin.
Project
Fam corstiaans
Werkzaamheden:
Tuin Aanleg
Recensie:
Bron:
internet
Deel deze pagina:
Project: lindenboom kandalaberen
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Ontwerp: fam Vinks complete tuin aanleggen in Geldrop
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Beoordelingen van klanten 89 1Martijn 6 jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 10-02-2012 bomen rooien in Breda Antoon is zijn verplichtingen uitstekend nagekomen. Heeft zelfs meer gedaan dan afgesproken, en dat maak je tegenwoordig toch niet vaak meer mee. Los van alles is de prijs-kwaliteit verhouding gewoon echt goed en verloopt de correspondentie erg soepel. Aanrader, volgende keer weer ! Positief beoordeeld

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: