Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » storm bomen kappen woensdrecht

Populieren bomen kappen Woensdrecht

Na storm, bomen kappen Woensdrecht 
kappen van 60 stuks populieren in Woensdrecht

Boomrooierij

Door de storm van maart 2019 zijn de slechte populieren omgewaaid. 

Ter plaatste geweest en de andere bomen beoordeeld.

De populieren die nog rechtop stonden ,vertonen veel gebreken en daarom is besloten op de kaprijpe populieren te kappen. 

Bij het kappen is heel goed te zien dat veel bomen hol en rot zijn.

Gezonde bomen waaien niet snel om. Tijdens stormachtig weer komt er een nutuurlijke selectie uit. Zieke en dode bomen zullen als eerste bezwijken. 

Weet u ook geen raad meer met een te grote boom in de achtertuin en benieuwd wat de mogelijkheden zijn. Wij werken landelijk om de bomen te rooien. 

Wat zijn de kosten om een boom te rooien, de indicatie van de kosten hangt af van de standplaats van de boom. Staat de boom in de voortuin en kan deze vallen dan zijn de kosten anders dan bij de boom in de achtertuin. In de achtertuin staan dikwijls schuurtjes of een garage in de weg.

Daarom kappen wij de bomen op verschillende manieren,omdat elke werkplek een andere techniek met zich meebrengt.

De verschillende manieren worden hier onder uitgelegd.

bomen rooien met een telescoopkraan

bomen rooien met een vrachtwagen

bomen rooien dmv van klimmen

bomen vrij laten vallen

bomen rooien met een verreiker

Wij van A van spelde hoveniers kunnen u daar bij helpen.

Deze populieren stonden in een grote boerderijtuin en er is voldoende ruimte om de bomen vrij te laten vallen. 

Het opruimen gebeurt met een kraan met houtklem en zaagkop. 

Op het perceel stonden nog 3 bomen die niet vrij konden vallen omdat de ruimte te beperkt was voor de grote bomen.

Daarom is besloten om met een kraan ( die ook een zaagkop heeft eerst) de boom kaal te zetten en daarna, als de boom minder groot is geworden, deze vrij te laten vallen. 

Wij werken vaak met een kraan zodat je snel alles kan opruimen en het werk veel minder zwaar is 

Het voordeel van een kraan is dat alle takken naar de vrachtwagen gereden kunnen worden.

Ook kunnen er takkenrillen van gemaakt worden zoals in dit project. Als je de takken opslaat in een ril komen hier veel beestje en insekten op af. 

Ook bespaart het arbeidsuren om alles aftevoeren. 

Het stamhout wordt gebruikt voor zaaghout, vezel of een andere duurzame oplossing 

De stronk van de boom die nog overblijft, kunnen wij er voor u uitfrezen. 

Ook kunt u hagen coniferen of andere tuinwerkzaamheden laten uitvoeren door ons; zoals verwijderen van straatwerk, klein grondverzet.

Of het plaatsen van moderne stenen tuinoverkappingen, luxe design tuinhuizen, metselwerk.

Wilt u ook weten wat het kost om bomen te laten kappen, rooien of te snoeien dan kunt u vrijblijvend een offerte op vragen mailen info@avanspeldehoveniers.nl of bellen kan ook 0650483765 

Ook voor tuinaanleg en tuinontwerpen bent u aan het goede adres. Wij beschikken over ervaren hoveniers.

Het leggen van sierbestrating of keramische tegels behoort ook tot de mogelijkheden www.avanspeldehoveniers.nl 

Foto's

Werkzaamheden:
Bomen rooien
Deel deze pagina:
Project: Verwijderen van bomen uit de tuin
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Ontwerp: Tuinontwerpen
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Referentie Rob de Wijs tuinaanleg Drunen: Aanvankelijk was het plan om de tuin op te knappen met een nieuwe grasmat, tegels en nieuwe beplanting. Via internet kwamen we al snel uit op de website van Antoon van Spelde waar we de foto’s zagen van de diverse projecten maar waarop ook vele positieve referenties stonden van zijn klanten. Al snel was onze interesse geprikkeld en hebben we een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden met onze tuin. Binnen korte tijd hadden we een afspraak met Antoon waarin hij op een professionele wijze de mogelijkheden voor ons uiteenzette. We hadden geen idee welke kant we met onze tuin op wilde, maar een ding was voor ons duidelijk, het moest vooral een onderhoudsvriendelijke tuin worden waarbij we een aantal elementen wilde behouden. Binnen een termijn van ca twee weken kwam Antoon bij ons langs om twee uitgewerkte ontwerpen te bespreken. Het was voor ons al snel duidelijk dat er goed was geluisterd naar onze wensen maar waarbij we in de ontwerpen verrast werden door een geheel andere indeling van onze tuin en het gebruik van leuke elementen en hoogwaardige materialen. Ook de aanpak van het project sprak ons erg aan. Dezelfde avond hebben we dan ook besloten om het project in opdracht te geven. Binnen een aantal weken is het team van Antoon aan de slag gegaan en is het gehele project op een vakkundige wijze door professionele, hardwerkende en gezellige mannen uitgevoerd. Tijdens de uitvoering van het project was er nog voldoende ruimte om diverse detail aanpassingen en ideeën tot uitvoer gebracht te krijgen. Het team bestaande uit Juri, Mitchel, Chris, Chris, en Johan dachten goed mee en maakten de afspraken meer dan waar………..mannen bedankt!! Onze nieuwe tuin is inmiddels een feit geworden, iets wat we al jaren in de planning hadden is uiteindelijk in een aantal weken op een professionele en vakkundige wijze gerealiseerd. Afspraken zijn netjes nagekomen en het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. De prijs – kwaliteit verhouding is erg goed. Antoon en zijn team hebben een perfect resultaat neergezet waar we de komende jaren veel plezier aan zullen beleven, waar nodig zullen wij Antoon zeker aanbevelen. 3 jul. 13 Rob de Wijs

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: