Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » knotten van een wilgen, windscherm op de Rosmalensedijk in Den Bosch

windsingel toppen in `S Hertogenbosch

het knotten van van wilgenbomen die een windsingel vormen bij een boerderij

 

Rooien en kappen van bomen S`Hertogenbosch Sint michelgestel.

 

Wat kosten het om een windsingel of een bomenrij te rooien.

Op deze vraag kunnen wij u het antwoord geven.

Het rooien van bomen hangt van diverse factoren af.

Waar staan de bomen, staan de bomen  bij een woonhuis, bedrijventerrein,  dit telt allemaal mee tot het tot stand komen van een prijs.

Wij kunnen de bomen op verschillende  manieren kappen

Vrijlaten vallen, dit is meestal langs de openbare weg, bij boerderijen of grote tuinen.

De bomen wegpakken met een kraan. Hier kunnen wij mee tot 8 meter reiken.

De bomen rooien met een verijker deze kan tot 25 meter ver weg de boom wegpakken

De bomen rooien met een telescoopkraan deze kan tot 42 meter verweg de boom weghalen. het voordeel van de bomen weghalen met machine is dat er geen schade onstaat aan de tuin.  En u snel en veilig van u bomen af bent.

u Kunt hier een offerte op vragen.  of bellen met 0650483765 0135113782

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijrooien en kappen de bomen in een straal van 100 km rond om Tilburg.

Ook voor het leegruimen en aanleggen van tuinen bent u ook op het juiste adres.

 

Foto's

knotten van knotwilgen op de Rosmalense dijk in Den Bosch snoeien van een windsingel bij een boerderij in Den Bosch. in de windsingel staan ook elzen essen en vlierstruiken het knotten van een windsingel. de toppen van de windsingel waren ruim 25 meter hoog. hier door was kans op takbreuk aanwezig. knotwilgen dienen om de  5 a 7 jaren geknot te worden.
Project
Fam Marktvoort Dutch Design
Werkzaamheden:
Bomen rooien
Recensie:
bomen rooien in den bosch

Geplaatst door marielle op 18 nov. '12 | 4½ jaar actief op Marktplaats

We hebben een grote windsingel waar al 30 jaar geen onderhoud aan was gepleegd. De wilgen waar doorgeschoten tot monsterlijke grootte. Daarmee ontstond het gevaar dat ze ooit zouden breken en op het huis zouden vallen. Om deze reden zijn we op zoek gegaan naar een oplossing waarbij iemand met verstand van zaken deze klus op zich wilde nemen. Bij de eerste ontmoeting kregen we de indruk dat Antoon wist wat ie aan het doen was al was de oplossing nogal ingrijpend. Een enorme kraan die de bomen na afzagen optilde en in en om het huis neerlegde. Bij het uitvoeren van het "snoeien" bleek het een hele goede keus wat de bomen ware tot 25 m hoog wat zonder de kraan totaal onhandelbaar was. Ze hebben de bomen gezaagd en allemaal netjes neergelegd, nog zonder ook maar iets te beschadigen. Vakwerk, waarbij ze enorm hard doorgewerkt hebben zodat wij nu stookhout tot st. Juttemis hebben, dat is als we alles kleingezaagd hebben.
Bron:
marktplaats 18 november 2012
Deel deze pagina:
Project: wie bellen bij omgevallen boom
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Ontwerp: Tuinontwerpen
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

gjm.vos 8 maanden actief op Marktplaats | Geplaatst op 09-06-2011 Aanleg gehele achtertuin in Tilburg Na het aanvragen van diverse offertes werd ik al snel benaderd door A.vanSpelde Hoveniers. Na het maken van een afspraak is er een offerte opgesteld die qua prijs en kwaliteitsbeschrijving eruit sprong. Zeer goed prijs/kwaliteitsverhouding. Eveneens heb ik naar onderstaande referenties gekeken die alleen maar positief waren. Het bedrijf hield zich aan de lay-out die wij hadden voorgesteld en ze kwamen niet met hele andere plannen wat andere partijen wel deden. De opdracht hielt in: het aanleggen van 18m2 bestrating in natuursteen, beplanting, vlonderterras van Bankirai hardhout. De mannen zijn vakkundig en werken zeer netjes. Ze werken met kwalitatief goede materialen en gereedschappen. Vandaag kunnen we voor het eerst over de tegels lopen. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en kan het dan ook iedereen aanraden.

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: