Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Bomen snoeien Brabant 2014

Bomen snoeien Brabant 2014

Snoeien van bomen Tilburg.

Bent u op zoek naar een bedrijf die verstand heeft van bomen snoeien?

Wij hebben de vakkennis in huis om bomen goed te snoeien en te onderhouden. 

Waaorm is snoeien soms noodzakelijk.  

Er zijn verschillende manieren om bomen te snoeien

1  Begeleidsnoei

Begeleidsnoei.  deze snoeimethode gebeurt in de jeugdfase van de bomen.  We snoeien we dan  takken die schuren <tegen elkaar aan groeien> takken die schuin door de kroon groeien en dubbele toppen en verwijderen dood hout.   

2 Opkronen

 Opkronen van bomen: dit gebeurt bij bomen die reeds wat groter zijn en te laag zijn voor bv wegverkeer, takken die tegen de gevel aankomen of gewoon in de weg hangen  Met opkronen van de boom haal je de onderste laag takken weg.  Zo komt er vaak ook meer licht in de tuin of onder de boom. Zorg dat je altijd een zo kleine mogelijke snoeiwond krijgt. en raak ook niet de takkraan.  Dus niet vlak tegen de stam aan snoeien maar een klein stukje er af

3 Toppen van bomen. 

Toppen van bomen is eigenlijk geen snoeien, maar zo kan de boom vaak toch nog blijven staan. Als men overgaat op toppen van de bomen is eigenlijk de standplaats verkeerd. De boom wordt te groot en geeft veel overlast  en daarom wordt de top of de helft van de boom weggenomen.  Kan het kwaad voor de boom? Sommige bomen kunnen er slecht tegen, andere weer beter.  Wil men geen afstand doen van de boom en de overlast beperken, dan is dit vaak een goede oplossing.   Bij het toppen van de boom wordt eerst gekeken om welk soort boom het gaat en dan in overleg bepalen hoe ver de top er uitgehaald wordt.  Zo kan de boom toch nog een tijdje blijven staan.

4  Vormsnoei

Vormsnoeien is het doelmatig een boom te dwingen in een bepaalde vorm te groeien.  voorbeelden zijn dakplanten leilindes, knotlindes etc.

5 Kandalaberen

Kandalaberen van bomen is alle takken en top afsnoeien tot circa 1 a 2 meter van de stam. Hier zal de boom weer op uitlopen en is de boom weer een stuk kleiner.  Ook hier geldt: sommige bomen verdragen deze snoei methode goed, andere boomsoorten weer minder.  Wij weten welke soorten deze snoei goed verdragen.

5 Knotten van bomen

Knotten van bomen gebeurt vaak bij wilgensoorten. Knotten is niet anders dan op een bepaalde hoogte de stam afzagen en daar loopt de boom weer uit.  

Wat kunnen wij voor u betekenen ?  

Advie:s hoe bomen te snoeien of de tuin waar de bomen in staan. 

Snoeien van de boom<en> of het kappen rooien van de boom <en>

Afvoeren van de takken 

Stronken verwijderen

Hoe gaan we te werk?

Klimmend met de touwen in de boom

Snoeien met een stokzaag of ladder

Snoeien van bomen met een hoogwerker

Snoeien van bomen met een verreiker met zaagkop

Waar kunt u van op aan?

Vakmensen met verstand van zaken door middel van een groenopleiding

Service 

Snoeien kan per uur of tegen een vaste vergoeding. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak

info@avanspeldehoveniers.nl 

mobiel nummer 0650483765   0135113782

Offerte aanvrangen klik dan hier 

Foto's

pergola met witte en blauwe druif, tegls terras 30*30 met er tussen gebakken keiformaat graszoden gelegd op vlakke ondergrond in Tilburg Eindhoven Breda Vught Den Bosch hovenier tuinplan beplantingsplan verhoogd terras 25 cm met traptrede van gebakken klinkers  keiformaat op de achtergrond wilgenschermen tegen inkijk buren hovenier Tilburg Breda Gilze Rijen Ulvenhout Den Bosch Vught kantsteen graskant. op de foto grote esdoorn juiste wijze snoeien hoe doe je dat groen gras klimop Tilburg Eindhoven Breda Vught Den Bosch groene planten border het gehele jaar door aantrekkelijk door juiste plantkeuze laat u beplantingsplan maken. spelde hovenier Udenhout Breda Waalijk Tilburg Den Bosch Eindhoven Vught
Werkzaamheden:
Snoeiwerk
Recensie:
Antoon,sorry voor de late beoordeling maar bij deze.,
Goede ervaring gehad met deze hovenier,personeel vriendelijk,kundig en werken goed door.
Een aanrader voor iedereen die nog iets in de tuin moet/wil veranderen
Positief beoordeeld
Deel deze pagina:
Project: het rooien van mastbomen dennenbomen in Gilze en Rijen
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

Wij hebben onze tuin van 112 m2 geheel leeg laten ruimen en opnieuw laten aanleggen. Alles was binnen een week gebeurd en zeer netjes! We hebben terras, borders, gazon, pergola etc aan laten leggen en alles is geheel naar wens geworden! Het zijn heel nette werknemers, van alle markten thuis, en Antoon van Spelde komt zijn afspraken na en denkt ook mee. Onze tegelleverancier kwam een dag te laat met de bilzen maar ook hier werd niet moeilijk over gedaan maar een oplossing voor bedacht. En ook in deze economische tijden is de prijs niet onbelangrijk. Wij hebben 3 offertes laten maken en A. van Spelde was het goedkoopst en als men dan ook nog deze kwaliteit levert is dat een AANBEVELER voor iedereen! Wij hebben ons Paasweekend al heerlijk kunnen genieten van onze nieuwe tuin. Positief beoordeeld

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: