Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Bomen rooien Noord Holland 2015 boom verwijderen boom kappen

Bomen rooien Noord Holland 2015 boom verwijderen boom kappen

 

Boom rooien, boom kappen bomen verwijderen 

Bomen kappen, stronken verwijderen, stronken frezen. De Specialist in het rooien van moeilijke bomen.  Wij werken in geheel Nederland.

Weet u ook geen raad meer met een te grote boom in de achtertuin en benieuwd wat de mogelijkheden zijn.  Wij werken landelijk om bomen te rooien.  Bomen rooien  www.bomenrooien.com Wij als hoveniersbedrijf hebben ons gespecialiseerd in het rooien van bomen. Omdat wij bij elke klus de juiste machines inzetten kunnen wij aantrekkelijk prijzen hanteren. Daarom rooien wij ook bomen in Geheel nederland.

Hoge bomen, dikke bomen, grote bomen, noem maar op, wij kunnen het voor u vakkundig  rooien, kappen,verwijderen.

Ook voor onderhoud aan bospercelen  of bij fabrieksterreinen bent u aan het juiste adres. Ook het snoeien van de boom behoort tot onze dienst.

Vergunning 

Vergunningen om een boom te kappen verschilt per gemeente.

De meeste gemeentes stappen over op een bomenlijst waar beeld of waardevolle bomen op staan vermeld.  Staat u boom niet op deze lijst dan kunt u de boom zonder vergunning rooien. Als u boom wel op de lijst staat zult u een vergunning aan moeten vragen. Kijk dan ook eerst altijd even op de gemeente waar u woont wat de spelregels zijn omtrent het rooien van u boom <en> in u gemeente.  Vaak is geen vergunning meer nodig.

Kosten boom rooien.

Wat zijn de kosten om een boom te rooien? De indicatie van de kosten hangt af van de standplaats van de boom. Staat de boom in de voortuin en kan deze vallen dan zijn de kosten anders dan de boom in de achtertuin staat en er bv een schuur onderstaat.  

Daarom kappen wij de bomen op verschillende manieren,omdat elke werkplek een andere techniek met zich meebrengt.

 

De verschillende manieren worden hier onder uitgelegd.

bomen rooien met een telescoopkraan

bomen rooien met een vrachtwagen

bomen rooien dmv van klimmen

bomen vrij laten vallen

bomen rooien met een verreiker.

Omdat wij veel werken met machines besparen wij op dure arbeidskosten. En blijven de prijzen aantrekkelijk en de overlast tot een minimum beperkt.  Vaak hebben wij niet meer dan 2 a 3 uur nodig om een boom te rooien of een tuin leeg te ruimen.

Wij van A van spelde hoveniers kunnen u daar bij helpen.

Hier op de foto ziet u de kraan aan het werk om een boom te rooien, snel veilig, en vakkundig werk.

   

Wij werken vaak met een telescoopkraan zodat er geen schade ontstaat aan de tuin en het werk veilig gebeurt.  Bomen die dichter bij staan rooien wij vaak met een verreiker.

Het voordeel van een kraan is dat alle takken over de tuin naar voren gehesen worden  en daar verwerkt worden tot kachelhout, stamhout of voor de vezel.

De takken worden versnipperd en gebruikt voor groene stroom. Zo werken wij zo C02 neutraal mogelijk. Kosten boom rooien.

De stronk stobbe van de boom die nog overblijft,  kunnen wij er voor u uitfrezen. Boomstronk uitfrezen. Frezen van stronken, verwijderen van de stronk.

Ook kunt u hagen coniferen of andere tuinwerkzaamheden laten uitvoeren door ons; zoals verwijderen van straatwerk, klein grondverzet.

Plaatsen van tuinschuren tuinoverkapping tuinhuizen

Of het plaatsen van moderne stenen tuinoverkappingen, luxe design tuinhuizen, metselwerk. Wij maken alle tuinhuizen op maat. Wij zijn niet afhankelijk van standaard afmetingen.

 

Wilt u ook weten wat het kost om bomen te laten kappen, rooien of te snoeien dan kunt u vrijblijvend een offerte op vragen of via direct mail. info@avanspeldehoveniers.nl   bellen kan ook 0650483765 0135113782

Ook voor tuin aanleg en tuinontwerpen bent u aan het goede adres. Wij beschikken over ervaren hoveniers.

Wilt u ook een moderne trendy tuin wij kunnen deze voor u maken.

of wat dacht u van een eigen zwemvijver?

      

Het leggen van sierbestrating of keramische tegels behoort ook tot de mogelijkheden

specialist in keramische tuintegels leggen.

Bomen rooien 

 

  

Tuinontwerpen in 3 d

 

Foto's

leggen gele flagstone op betonplaat storten cementdekvloer en inkloppen nartuusteen tegels circa 70m2 zetten natuursteen in tilburg waalwijk oisterwijk vught den bosch breda eindhoven zevenberg eindhoven waarle utrecht vlaardingen invoegen flagstone terras met zilverzand en kalkvrijcement uitbreken oud terras en afvoeren met puincontainer de stenen worden gebroken en hergebruikt zo gaan er geen grondstoffen verloren en zijn we duurzaambezig de oude tuin zoals wij hem krijgen later ziet u het eindrusltaat afgraven zandbed op juiste diepte brengen - 25 cm. plaatsen betonnetten met folie zodat de beton niet te snelopdroogt leveren van beton met betonwagen de beton wordt met een kubul over het huis heen getakeld het gewicht van 1 kub beton bedraagt circa 2500 kg pakketten natuursteen over het huis draaien met telekraan zodat alles op de werkplek staat flagstone leggen leggen flagstone op betonnen ondergrond zodat de tegels niet opvriezen en verzakken. op deze maniet komt er ook geen onkruid meer op de bestrating tilburg waalwijk vught breda den bosch hovenier invoegen flagstones terras de voeg is ingevoegd met cement verhouding 25 kilo zand en 25 kilo cement. het eindrusltaat  een natuurlijk ogend terras voor jaren tuinplezier.
Project
het leggen van een flagstones terras in oisterwijk
Werkzaamheden:
Tuin Bestrating
Recensie:
Via Marktplaats in contact gekomen met Antoon.
Alles snel via de mail geregeld, incl. de afspraak.
Mannen waren keurig op afgesproken tijd aanwezig en hebben snel en zeer netjes de tuin betegeld.

We zijn zeer tevreden. Het moest op korte termijn gebeuren en Antoon was de enige die hieraan kon voldoen.
Deel deze pagina:
Project: Boomrooierij, rooien van bomen
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

'Antoon van Spelde is goed bereikbaar, doet snel offerte, komt afspraken na en werkt netjes. De mannen die met hem samenwerken zijn vriendelijk en beleefd. Ik ben een tevreden klant'. Groetjes, José 5 november 2013

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: