Home » Ons bedrijf » Het team

Het team

Onze specialisten

A. van Spelde Hoveniers bestaat, naast de eigenaar Antoon van Spelde, uit een team van vier vaste medewerkers, te weten:

 

 

Juri

Juri is al ruim 12,5 jaar in dienst van het team.

 

Chris

Chris is nu al 9 jaar bij ons in dienst.

 

Johan

Johan maakt sinds 5 jaar onderdeel uit van het team.

 

 

Ook maken wij regelmatig gebruik van de kennis en het vakmanschap van electromonteur Antoon van Spelde senior voor al het elektrische gedeelte, zoals het aansluiten van lampen en grondkabels.

 

Op sommige momenten moeten wij - zeker bij gespecialiseerd werk of in drukke periodes - andere vakmensen inschakelen. Het voordeel van ons bedrijf is dat wij altijd uw vaste aanspreekpunt zijn. U heeft dus alleen te maken met A. van Spelde Hoveniers.

 

Voor overkappingen en sauna's maken wij regelmatig gebruik van de vakmanschap en kennis van Het Kruispunt.

 

In drukke periodes huren wij ook ervaren vak-zzp-ers in.

 

Wanneer u uw tuinproject laat verzorgen door ons zijn wij echter altijd het aanspreekpunt en de regie wordt geheel door ons uitgevoerd. U heeft er dus geen omkijken naar. Zo kunnen wij u een totaalpakket aanbieden en heeft u geen andere leverancier over de vloer.

 

Graag verwijzen wij u naar de ervaringen van klanten die u voor gingen. Op de website van ons hoveniersbedrijf www.avanspeldehoveniers.nl kunt u vele referenties lezen.

 

Foto 1: Antoon, eigenaar.

Foto 2: Juri en Johan.

Foto 3: Chris.

Foto 5: Antoon sr.  

 

Met vriendelijke groet,

Antoon

Foto's

Antoon van Spelde, eigenaar van A van Spelde Hoveniers,  met kraanmachinist Henk Juri en Johan plaatsen een schutting in een tuin van 10x5 10x4 9x5 8x5 x8x4  10.5x 5.50 9x4.5 9x5.50 Chris, ruim 9 jaar werkzaam bij A van Spelde Hoveniers, metselaar stratenmaker tuinafmeting 12x4 11 x 5 12x6 16x6 x15x5 18x6 10x4.75 x10x12 x12x6 Antoon sr., werkzaam als elektromonteur
Project
het team
Deel deze pagina:
Project: Rooien en kappen van dennen bomen in Gilze Rijen uitfrezen van stronken met een stronkenfrees
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

Beoordelingen van klanten 89 1Martijn 6 jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 10-02-2012 bomen rooien in Breda Antoon is zijn verplichtingen uitstekend nagekomen. Heeft zelfs meer gedaan dan afgesproken, en dat maak je tegenwoordig toch niet vaak meer mee. Los van alles is de prijs-kwaliteit verhouding gewoon echt goed en verloopt de correspondentie erg soepel. Aanrader, volgende keer weer ! Positief beoordeeld

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: