Home » Ons bedrijf » Het team

Het team

Onze specialisten

A. van Spelde Hoveniers bestaat, naast de eigenaar Antoon van Spelde, uit een team van vier vaste medewerkers, te weten:

 

 

Juri

Juri is al ruim 12,5 jaar in dienst van het team.

 

Chris

Chris is nu al 9 jaar bij ons in dienst.

 

Johan

Johan maakt sinds 5 jaar onderdeel uit van het team.

 

 

Ook maken wij regelmatig gebruik van de kennis en het vakmanschap van electromonteur Antoon van Spelde senior voor al het elektrische gedeelte, zoals het aansluiten van lampen en grondkabels.

 

Op sommige momenten moeten wij - zeker bij gespecialiseerd werk of in drukke periodes - andere vakmensen inschakelen. Het voordeel van ons bedrijf is dat wij altijd uw vaste aanspreekpunt zijn. U heeft dus alleen te maken met A. van Spelde Hoveniers.

 

Voor overkappingen en sauna's maken wij regelmatig gebruik van de vakmanschap en kennis van Het Kruispunt.

 

In drukke periodes huren wij ook ervaren vak-zzp-ers in.

 

Wanneer u uw tuinproject laat verzorgen door ons zijn wij echter altijd het aanspreekpunt en de regie wordt geheel door ons uitgevoerd. U heeft er dus geen omkijken naar. Zo kunnen wij u een totaalpakket aanbieden en heeft u geen andere leverancier over de vloer.

 

Graag verwijzen wij u naar de ervaringen van klanten die u voor gingen. Op de website van ons hoveniersbedrijf www.avanspeldehoveniers.nl kunt u vele referenties lezen.

 

Foto 1: Antoon, eigenaar.

Foto 2: Juri en Johan.

Foto 3: Chris.

Foto 5: Antoon sr.  

 

Met vriendelijke groet,

Antoon

Foto's

Antoon van Spelde, eigenaar van A van Spelde Hoveniers,  met kraanmachinist Henk Juri en Johan plaatsen een schutting in een tuin van 10x5 10x4 9x5 8x5 x8x4  10.5x 5.50 9x4.5 9x5.50 Chris, ruim 9 jaar werkzaam bij A van Spelde Hoveniers, metselaar stratenmaker tuinafmeting 12x4 11 x 5 12x6 16x6 x15x5 18x6 10x4.75 x10x12 x12x6 Antoon sr., werkzaam als elektromonteur
Project
het team
Deel deze pagina:
Ontwerp: Tuinontwerpen
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Referentie Rob de Wijs tuinaanleg Drunen: Aanvankelijk was het plan om de tuin op te knappen met een nieuwe grasmat, tegels en nieuwe beplanting. Via internet kwamen we al snel uit op de website van Antoon van Spelde waar we de foto’s zagen van de diverse projecten maar waarop ook vele positieve referenties stonden van zijn klanten. Al snel was onze interesse geprikkeld en hebben we een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden met onze tuin. Binnen korte tijd hadden we een afspraak met Antoon waarin hij op een professionele wijze de mogelijkheden voor ons uiteenzette. We hadden geen idee welke kant we met onze tuin op wilde, maar een ding was voor ons duidelijk, het moest vooral een onderhoudsvriendelijke tuin worden waarbij we een aantal elementen wilde behouden. Binnen een termijn van ca twee weken kwam Antoon bij ons langs om twee uitgewerkte ontwerpen te bespreken. Het was voor ons al snel duidelijk dat er goed was geluisterd naar onze wensen maar waarbij we in de ontwerpen verrast werden door een geheel andere indeling van onze tuin en het gebruik van leuke elementen en hoogwaardige materialen. Ook de aanpak van het project sprak ons erg aan. Dezelfde avond hebben we dan ook besloten om het project in opdracht te geven. Binnen een aantal weken is het team van Antoon aan de slag gegaan en is het gehele project op een vakkundige wijze door professionele, hardwerkende en gezellige mannen uitgevoerd. Tijdens de uitvoering van het project was er nog voldoende ruimte om diverse detail aanpassingen en ideeën tot uitvoer gebracht te krijgen. Het team bestaande uit Juri, Mitchel, Chris, Chris, en Johan dachten goed mee en maakten de afspraken meer dan waar………..mannen bedankt!! Onze nieuwe tuin is inmiddels een feit geworden, iets wat we al jaren in de planning hadden is uiteindelijk in een aantal weken op een professionele en vakkundige wijze gerealiseerd. Afspraken zijn netjes nagekomen en het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. De prijs – kwaliteit verhouding is erg goed. Antoon en zijn team hebben een perfect resultaat neergezet waar we de komende jaren veel plezier aan zullen beleven, waar nodig zullen wij Antoon zeker aanbevelen. 3 jul. 13 Rob de Wijs

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: