Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » boom rooien in Gilze Rijen zonder afvoer van de takken

Boom rooien in de achtertuin in Gilze

rooien van een boom in een achtertuin in Gilze Rijen zaaren 190

Bomen rooien, kappen in s-Gravenmoer.

Weet u ook geen raad meer met uw bomen,

Wij kunnen zowel de bomen rooien, kappen, of een goede snoeibeurt geven zodat de bomen weer een tijdje mee kunnen.

Vaak worden bomen te groot voor een voor- of achtertuin. snoeien biedt tijdelijk een uitkomst, maar de boom zal altijd naar de oorspronkelijke habitus < kroon volume> willen gaan. 

Een boom die van nature  25 meter hoog en 25 meter breed wordt zoals beuken, kunnen door snoeien niet klein gehouden worden.

En dan blijft vaak een oplossing over en dat is het verwijderen rooien, kappen van de bomen.

Wij hebben jaren ervaring om de bomen vakkundig te rooien en te kappen.

Bomen kunnen op verschillende manieren gerooid worden, dit is afhankelijk van de standplaats.

bomen rooien met een telescoopkraan

bomen rooien met een vrachtwagen

bomen slopen met klimmen

bomen verwijderen met hoogwerkers verreikkers.

bomen vrij laten vallen.

Als de boom is gerooid blijft de stobbe, boomstronk achter.

Deze kunnen wij voor u wegfrezen.

Ook benieuwd naar de kosten van het kappen van de boom,

vraag dan hier om een offerte  bellen kan ook 0650483765 0135113782  

directmail info@avanspeldehoveniers.nl 

Werkzaamheden:
Bomen rooien
Recensie:
U heeft een beoordeling ontvangen bij uw advertentie in de groep Diensten en Vakmensen op Marktplaats. Op 01 maart 2013 is door Antonius het volgende over u geschreven:
Vanmorgen heeft Antoon een boom uit mijn achtertuin gerooid. Het was een prachtige boom, maar veel te groot voor in een woonwijk. Hij hield zowel bij ons als bij de buren de zon uit de tuin. Antoon heeft hem netjes in blokken naar beneden gehaald. Binnen een half uur was de klus geklaard, zonder dat de takken in de tuin van de buren terecht zijn gekomen. Complimenten!
Bron:
internet
Deel deze pagina:
Project: Grote kersenboom gerooid in Best met telescoopkraan en de stronk uitfrezen
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Ontwerp: Tuinontwerpen
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Fam Gillis Beste Antoon, Je mag ons zien als meer dan tevreden klanten, wat een prachtige klus hebben jullie geklaard op donderdag en vrijdag! Op donderdag hebben jullie in no-time een aftandse, overwoekerde schutting met grote betonpalen verwijderd en de zaak opgeruimd zodat ik niets hoefde te doen, alleen maar met een kopje koffie van het eerste resultaat genieten. Op vrijdag hebben jullie op vakkundige wijze een prachtige schutting geplaatst, ik ben er erg mee in mijn nopjes! Deze klus was niet eenvoudig, vanwege een boomstronk die vergroeid was met een stuk betonpaal van de oude schutting, echter daar is totaal niets meer van te zien, en er is geen milimeter uit het lood door deze hobbel. Ik kan iedereen van harte jullie bedrijf aanbevelen, om de volgende redenen: • Jullie komen afspraken na, op uur en tijd zijn jullie er en zorgen dat de klus op tijd klaar is • Jullie leveren vakwerk met prachtige en solide materialen • Er is naderhand niets meer op te ruimen • Het personeel is erg vriendelijk, gedreven, respectvol, en neemt eer in het werk, voor hun is “ietsje minder” geen optie, alles moet tot in de puntjes prima zijn en daar nemen ze trots in • Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, ik geloof niet dat een ander dit kan overtreffen • Jullie zijn vooraf duidelijk in wat er verwacht mag worden, zodat de klant niet voor verassingen komt te staan Kortom, we zijn jullie erg dankbaar voor de monsterklus die in twee dagen was geklaard. Vriendelijke groet, Angélique Gillis

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: