Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Tuin aanleggen hovenier Udenhout

Moderne strakke tuin in Udenhout

moderne tuin met hardstenen tegels 80x80 modern waterelement en kunstgras

Strakke onderhoudse vrij achtertuin aanleggen.

Wilt u ook uw achtertuin laten veranderen maar u weet niet hoe te beginnen..

Wij hebben jaren lange ervaringen in het herinrichten van de tuin.

De  tuinen worden onderhoudsvriendelijker gemaakt. met meer groene planten en mooie sierbestrating.

Zoals keramische tegels, natuursteen of gewone betontegels.

Een mooie tuin aanleggen begint bij een goed tuinontwerp. Dit kunnen wij voor u maken. Als u al zelf een mooi tuinontwerp heeft kunnen wij altijd uitrekenen wat het gaat kosten en welke eisen u stelt aan de kwaliteit.

Een tuin aanleggen begint met een goed grondwerk.

Wij stoppen onder betontegels altijd tussen de 15 en 20 cm  gebroken puin.

Een tuin moet ook een mooi element hebben om naar te kijken bv een mooi modern waterelement

of een mooie border met bloemen.

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen vraag dan online een afspraak en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Bellen of mailen kan ook 0650483765 0135113782   info@avanspeldehoveniers.nl  

Foto's

modern waterelement in een strakke tuin in Udenhout door a van spelde hoveniers modern waterelement van muurstrips. het waterelement is 180 cm hoog en 120cm breed, onder een waterbak spiegelvijver met waterplanten moderne waterelementen, het waterelement is opgebouwd uit steenstrips en een rvs watergoot. de kalkzandstenen muur eerst voorlijmen en dan de steenstrips er tegen lijmen. Amsterdam Utrecht Rotterdam Den Haag Rijswijk Delft aanleggen van kunstgras onder het kunstgras liggen valdempende matten voor een stabiel vlakke vloer. kunstgras leggen en plaatsen in Tilburg Breda Eindhoven Vught Den Bosch aftrillen ondergrond voor kunstgras waterpas maken ondergrond met waterpas leggen van kunstgras op een zandbed in Tilburg Eindhoven Waarle Geldrop Udenhout Breda plaatsen van onderplanten voor kunstgras, zonder onderplaten is er kans op gaten en kuilen in het kunstgrasveld Tilburg Eindhoven Waarle Turnhout Poppel leggen van kunstgras, plaatsen van een strak waterelement in Goirle Poppel Turnhout Chaam Ulvenhout Gilze Rijen Dongen muurstrips leveren en aanbrengen in tilburg, gorile poppel brabant hovenier uitzetten van de tuin, uitzetten van de tuin doe je met een haakse hoek waterpas instrument lijntjes hoe bepaal ik het afschot voor straatwerk strakke waterbak met een nieuwe stijl waterelementen in Tilburg Goirle Dongen Vught Oisterwijk Moergestel hovenier mooie tuinen maak je zo Tilburg Oisterwijk Goirle Best Breda
Project
rob en mirande van spelde
Werkzaamheden:
Tuin AanlegVijveraanleg
Recensie:
Nadat we de offerte hadden besproken en goedgekeurd, wilde Antoon al snel beginnen met het aanleggen van onze strakke moderne tuin met watermuur.
Hij moest helaas alleen nog even wachten, want er moest eerst nog een veranda geplaatst worden.
De veranda werd op een donderdag geplaatst en vrijdags werd de ‘oude’ tuin al leeggehaald, zodat ze al snel konden beginnen aan de opbouw van onze nieuwe tuin.
Het tuinhuisje wat er al stond, hebben ze opgehoogd en verplaatst. We hadden niet verwacht dat dat kon. De aanleg van onze nieuwe tuin, daar hebben ze ongeveer 1,5 week over gedaan en het resultaat vinden we echt super. De kleine opleverpuntjes die er waren, zijn goed en snel afgehandeld.
Antoon en team, bedankt!


Groetjes
Miranda en Rob
Bron:
2 november 2/11/12 via kenissen
Deel deze pagina:
Ontwerp: Tuinontwerpen
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Beoordeling: Pietro, 26.03.2014 Rooien bomen Breda Dit is niet gewoon een boom omzagen. Wat een wervelwind. Wat een show. Antoon en zijn maten doen wat zij zeggen te doen. Binnen een uur zijn twee iets wat te ver door gegroeide Thuja bomen in een moeilijke hoek pal achter ons huis verwijderd en afgevoerd. En niet onbelangrijk voor een zeer scherp concurrerende prijs. Ik had vooraf een aantal offertes gevraagd en kan Antoon aanbevelen als beste keuze. Groeten, Pietro

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: